Barn

Barn

Navigera

BBK-Action

BBK-Action!

Roliga tisdagar utomhus för dig som går på mellanstadiet! Vi träffas utanför Viktoriaskolans sporthall.

Tiden är 17.00 till 18.00.

Varje tisdag under hösten träffas vi och börjar med en kort samling för att sedan blanda roliga lekar med en gemensam aktivitet, till exempel: mörkerspårning, bakning mm.

Välkommen! Och ta gärna med en kompis!

Vill du veta mer? Kontakta Lena Hugo Johansson, 0730-21 24 66

Söndagsskolan

Varje söndag är det söndagsskola i Brickebergskyrkan klockan 11.00. Alla barn är välkomna att vara med, och vi startar varje söndag inne i gudstjänsten i kyrksalen innan vi delar upp oss i olika grupper beroende på ålder.

4 år – åk 2

Söndagsskolan Skatten för barn från 4 år till årskurs 2 fortsätter i lokaler nere i Brickebergskyrkans källarvåning med sång, drama, insamling och bön. I centrum står vår stora skattkista där det varje söndag finns en ny spännande ”skatt” som ger en ledtråd om vad samlingen kommer att handla om.

Yngre barn är också välkomna att vara med på samlingen tillsammans med en vuxen.

Åk 3 – åk 6

För dig som går i årskurs 3 – 6 fortsätter söndagsskolan en trappa upp, i närheten av läktaren. Vi utgår från materialet Röda tråden, och försöker skapa god gemenskap med lek, samtal och bön.

Har du frågor om söndagsskolan är du välkommen att kontakta Sven-Åke Collin på 070-222 70 84.

Lekrummet

För yngre barn har vi ett fint lekrum i anslutning till kyrksalen. Dit kan man som förälder dra sig undan om man inte kan eller vill vara kvar på gudstjänsten med sitt barn, och följa gudstjänsten via högtalare och ett fönster in mot kyrksalen.

Barnens vägg

I kyrkans entré finns en vägg som vi kallar barnens vägg.
Eller, den kommer att finnas där när vi äntligen kan träffas igen.
Men redan nu finns barnens vägg här, på hemsidan.
Tanken är att alla barn och föräldrar kan titta in här och hitta teckningar som skickats in, uppdateringar om söndagsskolans insamling, och tips på roliga saker som är på gång.
Vi börjar nu, och så får vi hjälpas åt att fylla på efter hand.

Välkomna!

Hitta till Barnens vägg.