Gemenskap i en annorlunda tid

Vi lever i en märklig tid där det blir väldigt tydligt att vi inte vet något om imorgon. Ingen av oss vet hur länge den här situationen kommer att vara, eller hur den kommer att förändra vårt samhälle. Men vi är övertygade om att församlingen är oerhört viktig mitt i den här krisen, och vi ber och hoppas att vi ska kunna se och förstå hur vi kan vara gemenskap nu.

Nu livesänder vi våra gudstjänster varje söndag via vår Facebooksida och via närradion: 95,3 mhz. Välkommen att vara med!

Du som följer gudstjänsten hemifrån kan vara delaktig genom vår bönetelefon. Till telefonnummer: 0760-96 92 91 kan du sms:a in böneämnen som vi tar med och ber för i gudstjänsten.

Aktuella uppdateringar kommer här på hemsidan, och via våra sociala mediekanaler: Instagram och Facebook. Håll utkik där!

Rusta församlingen

Tack att du är med och utrustar församlingen genom att fortsätta be, och genom att ge till församlingens ekonomi. Nu om någonsin är det viktigt att vi gemensamt bär ekonomin.
I takt med att arbetslösheten drabbar människor omkring oss, märker vi bland annat att trycket på vår hjälpkassa ökar. Så vi vill utmana dig att fortsätta ge regelbundet även om vi inte möts i samma utsträckning på söndagarna!

Och du som har möjlighet: ta i lite extra nu!
Använd vårt Bankgiro: 815-8420.
Eller Swish: 123 350 03 78.

Behöver du hjälp?

Behöver du av någon anledning hjälp med att handla eller att lösa andra ärenden, så tveka inte att kontakta oss, eller vänner i din omgivning.
Under fliken ”kontakt” hittar du aktuella telefonnummer och mailadresser till oss.

Detta förändras:

Gudstjänsterna: Endast livesändning på vår Facebooksida och via närradion.

Diamanterna: Diamanterna byter namn till BBK Action och flyttar utomhus i vår. Samling utanför Viktoriaskolans sporthall.

Källa(r)n: möts till digitala fredagskvällar på Zoom.

Hemgrupper: Försök att mötas utomhus eller digitalt.