Aktuellt

Aktuellt

Gemenskap i en annorlunda tid

Vi lever i en märklig tid där det blir väldigt tydligt att vi inte vet något om imorgon. Nu från och med oktober 2021 har restriktionerna lyfts, och vi har möjlighet att hitta tillbaka till varandra efter ett långt pandemiuppehåll. Det är fantastiskt roligt, men också lite svårt eftersom smittan fortfarande finns kvar, och många människor är fortfarande ovaccinerade av en eller annan anledning. Alltså behöver vi fortfarande tänka till, och inte ta förgivet att vi kan ”göra precis som innan pandemin”.

Ingen av oss vet hur länge den här situationen kommer att vara, eller hur den kommer att förändra vårt samhälle. Men vi ber och hoppas att det fortsätter gå åt rätt håll med smittspridningen. Mitt i detta är vi övertygade om att församlingen är oerhört viktig, och vi ber och hoppas att vi ska kunna se och förstå hur vi kan vara gemenskap nu. Allt är inte klart och vi testar oss fram på flera olika plan, och vi hoppas att ni har överseende med att det måste få vara så.

Gudstjänster och servering
Från och med 3 oktober välkomnar vi alla att fira gudstjänst i kyrksalen. Söndagsskolan är igång och vi tolkar gudstjänsterna till engelska.
Nu är våra serveringar efter gudstjänsten också igång, och vi har valt att satsa på ett lite matigare fika än tidigare.

Vi fortsätter att ta ansvar för varandra genom att fortsätta tvätta händerna ofta, och vid symptom så stannar vi hemma.
Välkomna!

Aktuella uppdateringar kommer här på hemsidan, och via våra sociala mediekanaler: Instagram och Facebook. Håll utkik där!

 

Rusta församlingen

Tack att du är med och utrustar församlingen genom att fortsätta be, och genom att ge till församlingens ekonomi. Nu om någonsin är det viktigt att vi gemensamt bär ekonomin.
I takt med att arbetslösheten drabbar människor omkring oss, märker vi bland annat att trycket på vår hjälpkassa ökar. Så vi vill utmana dig att fortsätta ge regelbundet även om vi inte möts i samma utsträckning på söndagarna!

Och du som har möjlighet: ta i lite extra nu!
Använd vårt Bankgiro: 815-8420.
Eller Swish: 123 350 03 78.

                                                                                                              

Så här ser det ut från och med 3 oktober:

Gudstjänsterna: Vi firar gudstjänster varje söndag. Gudstjänsterna tolkas till engelska, och sänds dessutom via Närradion.

Bbk-Action: har startat och möts varje onsdag kl. 18.00 vid Viktoriaskolans sporthall.

Konfa: Konfan möts enligt schema på fredagarna kl. 17.00

Källa(r)n: har startat och använder numera inte bara källaren, utan även kyrksalen, båtsalen och cafédelen uppe i kyrkan.

Hemgrupper: Alla husgrupper möts igen.