Diamanterna

Roliga tisdagar i Viktoriaskolans sporthall för dig som går i årskurs 3 till 6. Tiden är 17.30 till 19.00.
Varje vecka blandar vi lekar med en gemensam aktivitet, till exempel drama, mörkerspårning, bakning eller sång.
Vill du veta mer? Kontakta Lovisa Bernberg, 0735-404286.

Välkommen!
Och ta gärna med en kompis!

Söndagsskolan röd text

Varje söndag är barnen välkomna till Brickebergskyrkan under gudstjänsttid för att vara med på söndagsskolan! Vi börjar alltid med att vara med en stund på de vuxnas gudstjänst innan vi delar upp oss i olika grupper beroende på ålder.

Söndagsskolan Skatten för barn 4 år till årskurs 2 fortsätter i lokaler nere i Brickebergskyrkans ungdomsvåning med en gudstjänst anpassad för barn med sång, drama, insamling och bön. I centrum står vår stora skattkista där det varje söndag finns en ny spännande ”skatt” som ger en ledtråd om vad samlingen kommer att handla om.
Yngre barn är även välkomna att vara med på samlingen i källaren men då tillsammans med någon vuxen.

För dig som går i årskurs 3-6 fortsätter söndagsskolan en trappa upp, i närheten av läktaren. Vi utgår från materialet Röda tråden.

Vanligtvis serveras det korv med bröd cirka 12.15 i källaren till alla barn. Det är föräldrarna som gemensamt hjälps åt att servera korv.

Har du frågor om söndagsskolan är du välkommen att kontakta Sven-Åke Collin på 070-222 70 84 om du vill veta mer.

För yngre barn har vi ett kalasfint lekrum i anslutning till gudstjänstlokalen. Där kan man som förälder följa gudstjänsten genom högtalare och ett fönster in mot kyrksalen, om barnet inte vill vara kvar på gudstjänsten.

Den som tar emot ett sådant barn i mitt namn, han tar emot mig. Och den som tar emot mig, tar tar inte bara emot mig utan honom som har sänt mig.

– Markus 9:37 –

Stäng meny